Переведення до фонду

Кожен вкладник фонду може укласти один або декілька пенсійних контрактів з різними фондами та переводити свої активи з одного фонду у інший але не частіше ніж один раз в півроку.

Учасник фонду може розірвати пенсійний контракт, але він повинен підписати новий в іншому пенсійному фонді чи відкрити у банку пенсійний депозитний рахунок. При цьому кошти вкладника перераховуються за його рахунок (розмір витрат розраховує Адміністратор) до іншої установи, яка надає послуги недержавного пенсійного забезпечення.

Переведення до фонду ФПЗ у період накопичення
недержавної пенсії

Для того, щоб перевести ваші кошти на рахунок у «Фонд пенсійних заощаджень» (ФПЗ) Вам потрібно:

Оформити пенсійний контракт з ФПЗ

Адміністратору попереднього пенсійного фонду потрібно подати документи:

• завірену копію пенсійного контракту з ФПЗ;
  • заяву про переведення пенсійних коштів, яку підготує Адміністратор «АЦПО»;
  • завірені копії паспорта та ІПН.

Після 5-ти робочих днів Ваші кошти будуть зараховані на ваш персональний рахунок ФПЗ

Переведення до фонду ФПЗ у період виплат

Навіть якщо ви уже досягли пенсійного віку та отримуєте пенсію у недержавному пенсійному фонді, ви маєте можливість зробити переведення коштів у Фонд пенсійного забезпечення (ФПЗ). Вам потрібно укласти договір з ФПЗ та подати документи Адміністратору «АЦПО»:

• детальну виписку з індивідуального пенсійного рахунку з даними про всі виплати, що вже проводилися;
  • реквізити банківського рахунку, на який ви бажаєте отримувати виплати;
  • завірені копії паспорта та ІПН;
  • копію попереднього договору на виплату.

Після цього, для переведення коштів до нового пенсійного рахунку, адміністратору попереднього фонду потрібно подати документи:

• завірена копія договору з ФПЗ;
  • заява на переведення коштів;
  • завірені копії паспорту та ІПН.

Якщо у вас ще залишились запитання ви завжди можете звернутись до нас на безкоштовну консультацію онлайн за телефоном (тел) або залишити заявку і ми Вам перетелефонуємо. А якщо розмовляти не дуже зручно для вас завжди доступний онлайн-чат, де менеджер проконсультує вас онлайн.

ХОЧУ ЗАБЕЗПЕЧИТИ СОБІ КРУТУ ПЕНСІЮ!